Forside

Forrige vers                                                                                        Næste vers

Fjerde Mosebog 13, 22


1992
De drog op i Sydlandet og kom til Hebron; der boede Akiman, Sheshaj og Talmaj, Anaks efterkommere. - Hebron var bygget syv år før Soan i Egypten.
1931
Så begav de sig op i Sydlandet og kom til Hebron; der boede ahiman, sjesjaj og talmaj, anaks efterkommere. Men Hebron var grundlagt syv år før Zoan i Ægypten.
1871
Derefter gik de op i Sydlandet og kom til Hebron, og der var Ahiman, Sesai og Talmai, Anaks Børn; men Hebron var bygget syv År førend Zoan i Ægypten.
1647
Saa ginge de oc op i Synden / oc komme til Hebron / oc der vare Abiman / Sesat oc Thalmai / Anaks Børn: Men Hebron var bygd siu Aar før end Zoam i Ægyupten.
norsk 1930
22 De drog op til sydlandet og kom til Hebron; der bodde Akiman, Sesai og Talmai, Anaks barn - Hebron var bygget syv år før Soan i Egypten.
Bibelen Guds Ord
De drog opp gjennom landet i Sør og kom til Hebron. Akiman, Sjesjai og Talmai, etterkommere av Anak, bodde der. Hebron var bygd sju år før Soan i Egypt.
King James version
And they ascended by the south, and came unto Hebron; where Ahiman, Sheshai, and Talmai, the children of Anak, were. (Now Hebron was built seven years before Zoan in Egypt. )

svenske vers