Forside

Forrige vers                                                                                        Næste vers

Fjerde Mosebog 13, 26


1992
De kom til Moses og Aron og hele israelitternes menighed i Kadesh i Parans ørken, og de aflagde beretning til dem og hele menigheden og viste dem landets frugt.
1931
og de kom til Moses og Aron og hele israeliternes menighed i parans ørken i kadesj og aflagde beretning for dem og hele menigheden og viste dem landets frugt.
1871
Og de gik og kom til Mose og tilAron og til al Israels Børns Menighed, til Parans Ørk til Kades; og de bragte dem og al Menigheden Svar igen, og de lode dem se Landets Frugt.
1647
Oc ginge hen / oc komme til Mose oc Aaron / oc til all Meenigheden af Jsraels Børn / i den Ørcken Paran imod Kades / oc sagde dem oc all Meenigheden Svar igen / oc de lode dem see Landsens Fruct.
norsk 1930
26 De gikk avsted og fant Moses og Aron og hele Israels barns menighet i ørkenen Paran, i Kades, og gav dem og hele menigheten beskjed om hvad de hadde sett, og viste dem landets frukt.
Bibelen Guds Ord
De drog av sted og kom tilbake til Moses og Aron og hele menigheten av Israels barn i Paran-ørkenen, ved Kadesj. De avla vitnesbyrd for dem og for hele menigheten, og de viste dem frukten fra landet.
King James version
And they went and came to Moses, and to Aaron, and to all the congregation of the children of Israel, unto the wilderness of Paran, to Kadesh; and brought back word unto them, and unto all the congregation, and showed them the fruit of the land.

svenske vers