Forside

Forrige vers                                                                                        Næste vers

Esajas bog 10, 20


1992
På den dag skal Israels rest og de overlevende fra Jakobs hus ikke mere støtte sig til ham, der slog dem, men i oprigtighed skal de støtte sig til Herren, Israels Hellige.
1931
På hin dag skal Israels rest og det, som undslipper af Jakobs hus, ikke mere støtte sig til den, der slår det, men til Herren, Israels hellige, i sandhed.
1871
Og det skal ske paa den Dag, da skulle de overblevne i Israel og de undkomne af Jakobs Hus ikke mere forlade sig paa den, som slaar det; men de skulle forlade sig paa Herren, Israels Hellige, i Oprigtighed.
1647
Oc det skal skee / paa den tjd skal det som er ofver blefvet i Jsrael / oc det som er undkommet af Jacobs Huus / icke meere forlade sig paa den / som slaar det / men forlade sig paa HErren / Jsraels Hellige / i Sandhed.
norsk 1930
20 På den tid skal levningen av Israel og de undkomne av Jakobs hus ikke mere bli ved å stole på ham som slo det, men de skal trofast stole på Herren, Israels Hellige.
Bibelen Guds Ord
På den dagen skal det skje: Israels rest og de unnslupne av Jakobs hus skal aldri mer stole på ham som slo ham, men de skal stole på Herren, Israels Hellige, i sannhet.
King James version
And it shall come to pass in that day, that the remnant of Israel, and such as are escaped of the house of Jacob, shall no more again stay upon him that smote them; but shall stay upon the LORD, the Holy One of Israel, in truth.

svenske vers      


10:20 PK 299
10:20, 21 RC 226.1   info