Forside

Forrige vers                                                                                        Næste vers

Ezekiels bog 34, 28


1992
De skal ikke længere være bytte for folkene eller føde for de vilde dyr; de skal bo trygt, uden at nogen jager dem bort.
1931
Ikke mere skal de blive til rov for folkene, og landets vilde dyr skal ikke æde dem; trygt skal de bo, uden at nogen skræmmer dem.
1871
Og de skulle ikke ydermere være et Rov for Hedningerne, og intet vildt Dyr paa Jorden skal opæde dem; men de skulle bo tryggelig, og der skal ingen forfærde dem.
1647
Oc de skulle icke meere blifve Hedningene til rof / oc ingen Diur paa JOrden skal æde dem / Men de skulle boe trygeligen / oc der skal ingen forfærde (dem.)
norsk 1930
28 Og de skal ikke mere være et rov for folkene, og jordens ville dyr skal ikke fortære dem; de skal bo trygt, og ingen skal skremme dem.
Bibelen Guds Ord
De skal ikke lenger være et bytte for folkeslagene. Villdyrene i landet skal ikke fortære dem. Men de skal bo trygt, og ingen skal skremme dem.
King James version
And they shall no more be a prey to the heathen, neither shall the beast of the land devour them; but they shall dwell safely, and none shall make them afraid.

svenske vers      


34 AG 138.3
34:28 DA 477; PP 191   info