Forside

Forrige vers                                                                                        Næste vers

Apostlenes Gerninger 17, 4


Den Nye Aftale
Nogle af tilhørerne blev overbevist og sluttede sig til Paulus og Silas. En del af dem var fremtrædende kvinder fra byen, og andre var ikkejøder der kom i synagogen.
1992
Nogle af jøderne blev overbevist og sluttede sig til Paulus og Silas, og det gjorde også mange gudfrygtige grækere og ikke få fornemme kvinder.
1948
Nogle af den lod sig da overbevise og sluttede sig til Paulus og Silas; det samme gjorde også en stor mængde af de gudfrygtige grækere og ikke få af de fornemme kvinder.
Seidelin
Nogle af Jøderne lod sig overbevise og sluttede sig til Paulus og Silas, desuden også en hel del jødisk-påvirkede Hellenere og ikke helt få fornemme fruer.
kjv dk
Og nogle af dem troede, og sluttede sig til Paulus og Silas; og af de fromme Grækere en stor skare, og af de ledende kvinder ikke så få.
1907
Og nogle af dem bleve overbeviste og sluttede sig til Paulus og Silas, og tillige en stor Mængde at de gudfrygtige Grækere og ikke få af de fornemste Kvinder.
1819
4. Og Nogle iblandt dem bleve overbeviste og holdt sig til Paulus og Silas, en stor Mængde af andægtige Græker, og ikke faa af de fornemste Kvinder.
1647
Oc nogle iblant dem lode sig sige / oc hulde sig nær til Paulum oc Silam / oc en stoor mangflodighed af Gudfryctige Græcker / oc icke saa af de ypperste Qvinder.
norsk 1930
4 Og nogen av dem lot sig overbevise og holdt sig til Paulus og Silas, likeså en stor mengde av de grekere som dyrket Gud, og ikke få av de fornemste kvinner.
Bibelen Guds Ord
Og noen av dem ble overbevist. Og en stor flokk gudfryktige grekere og ikke få av de ledende kvinnene sluttet seg til Paulus og Silas.
King James version
And some of them believed, and consorted with Paul and Silas; and of the devout Greeks a great multitude, and of the chief women not a few.

svenske vers      


17:1 - 5 2T 695-6
17:1 - 10 AA 221-30   info