Forside

Forrige vers                                                                                        Næste vers

Apostlenes Gerninger 17, 7


Den Nye Aftale
Dem har Jason ladet bo hos sig. De bryder kejserens love, og de påstår at det er en anden der regerer, nemlig Jesus. «
1992
og dem har Jason givet husly. De handler alle i modstrid med kejserens forskrifter, for de siger, at en anden er konge, nemlig Jesus.«
1948
og dem har Jason taget imod; de handler alle mod kejserens befalinger og siger, at en anden, en, der hedder Jesus, er konge.«
Seidelin
og holder til hos Jason. De opfører sig allesammen stik imod Kejserens love, for de siger, at der er en anden konge, som hedder Jesus.'
kjv dk
Hvem Jason har modtaget: og alle disse gør det modsatte af hvad Cæsars befalinger er, og siger at der er en anden konge, en’ Jesus.
1907
dem har Jason taget ind til sig; og alle disse handle imod Kejserens Befalinger og sige, at en anden er Konge, nemlig Jesus."
1819
7. dem har Jason taget ind til sig; og alle disse handlede imod Keiserens befalinger, og sige en Anden at være Konge, nemlig Jesus .
1647
Hvilcke Jason hafver tagit til sig: Oc alle disse handle imod Keyserens Befalinger / oc sige en anden ad være Konge / JEsum.
norsk 1930
7 og Jason har tatt imot dem; og alle disse gjør stikk imot keiserens bud og sier at en annen, en som heter Jesus, er konge.
Bibelen Guds Ord
Jason har hatt dem hos seg, og de virker alle i strid med keiserens påbud og sier at det er en annen som er konge - Jesus."
King James version
Whom Jason hath received: and these all do contrary to the decrees of Caesar, saying that there is another king, one Jesus.

svenske vers      


17:1 - 10 AA 221-30   info