Forside

Forrige vers                                                                                        Næste vers

Åbenbaringen 10, 8


Den Nye Aftale
Nu talte den stemme som jeg havde hørt fra himlen, igen til mig. Den sagde: »Gå hen til englen, der står på havet og landjorden, og tag imod den åbne bogrulle som den har i hånden. «
1992
Røsten, som jeg havde hørt fra himlen, hørte jeg atter tale til mig og sige: »Gå hen og modtag den åbne bogrulle af den engels hånd, som står på havet og på land.«
1948
Og den røst, jeg havde hørt fra Himmelen, talte atter til mig og sagde: »Gå hen, tag den åbne bogrulle af den engels hånd, som står på havet og på jorden.«
Seidelin
Den røst, jeg havde hørt fra Himmelen, talte atter til mig, og , den sagde: 'Gå, tag den åbne bogrulle ud af hånden på den Engel, der står på Havet og på Jorden.'
kjv dk
Og stemmen jeg hørte fra himlen talte til mig igen, og sagde, gå hen og tag den lille bog som er åben ud af hånden på den engel som står på havet og jorden.
1907
Og den Røst, som jeg havde hørt fra Himmelen, talte atter med mig og sagde: Gå hen, tag den lille åbnede Bog, som er i den Engels Hånd, der står på Havet og på Jorden.
1819
8. Og den Røst, som jeg havde hørt fra Himmelen, talede atter med mig og sagde: gak hen, tag den liden Bog, som er opladt i Engelens Haand, der staaer paa Havet og paa Jorden.
1647
Oc den røst / som jeg hafde hørdt af Himmelen / talde atter med mig / oc sagde / Gack bort / Tag den liden Boog / som er opladet i Engelens Haand / som staar paa Hafvet oc paa Jorden.
norsk 1930
8 Og den røst som jeg hadde hørt fra himmelen, hørte jeg atter tale med mig og si: Gå og ta den lille åpnede bok i den engels hånd som står på havet og på jorden!
Bibelen Guds Ord
Røsten som jeg hadde hørt fra himmelen, talte igjen til meg og sa: "Gå, ta den lille boken som er åpnet i hånden på engelen som står på havet og på landjorden."
King James version
And the voice which I heard from heaven spake unto me again, and said, Go and take the little book which is open in the hand of the angel which standeth upon the sea and upon the earth.

svenske vers      


10 7BC 971   info